تشکل دانشجویی آرمان دانشجو دانشگاه آزاد تبریز

این وبلاگ متعلق به تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز می باشد.اخبار تشکل و مطالب نشریه آرمان در این وبلاگ درج میشود

تشکل دانشجویی آرمان دانشجو دانشگاه آزاد تبریز

این وبلاگ متعلق به تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز می باشد.اخبار تشکل و مطالب نشریه آرمان در این وبلاگ درج میشود

محمد على رامین معاون مطبوعاتى وزارت ارشاد ایران شد

محمد على رامین معاون مطبوعاتى وزارت ارشاد ایران شد

محمد على رامین، از طراحان ایده انکار هولوکاست در جمهورى اسلامى ایران، روز یکشنبه به عنوان معاون مطبوعاتى و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامى منصوب شد.

در حکم سید محمد حسینى، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامى، از مطبوعات به عنوان «رکن چهارم آزادى» یاد شده و از محمد على رامین خواسته شده است تا «مشارکت دست اندرکاران مطبوعات و خبرگزارى ها» را براى «تدوین هرچه سریعتر و دقیق تر پیش نویس نظام جامع رسانه اى» جلب کند.

بر اساس گزارش خبرگزارى هاى ایران، معاون جدید مطبوعاتى وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامى فارغ التحصیل دانشگاه کلاستال و دانشگاه کارلسروهه آلمان است و سوابقى چون مشاور رییس دانشگاه پیام نور، مدیر کل فرهنگى سازمان میراث فرهنگى، فعالیت در نشریات آلمانى «الفجر»، مونیخ و «القیام» هامبورگ را در کارنامه خود دارد.

انتصاب آقاى رامین در حالى صورت مى گیرد که پیش از این از على اکبر جوانفکر، مشاور رییس دولت دهم، و محمد جعفر بهداد، مدیر عامل خبرگزارى جمهورى اسلامى، ایرنا، به عنوان گزینه هاى جایگزینى محمد ملکیان، معاون مطبوعاتى وزیر ارشاد، نام برده مى شد.

محمد على رامین که از نزدیکان محمود احمدى نژاد، رییس دولت دهم، است در چهار سال گذشته همراه با رییس جمهور ایران از چهره هاى جنجالى در موضوع انکار هولوکاست، کشتار یهودیان در جنگ جهانى دوم، بوده که غیر واقعى خواندن این رویداد با اعتراض هاى گسترده در غرب روبرو شده است.

وى هم اکنون استاد دانشگاه، دبیر کنفرانس بین المللى هولوکاست و دبیرکل بنیاد جهانى هولوکاست است.

این انتصاب در حالی صورت می گیرد که بر اساس گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز که مقر آن در پاریس است، مطبوعات ایران در دوران وخیمى از آزادى به سر مى برند و ایران در زمینه آزادى مطبوعات در میان
۱۷۵ کشور جهان، رتبه ۱۷۲ را داراست.

این گزارش مى افزاید: « ایران از نظر میزان آزادى مطبوعات، نسبت به سال هاى گذشته، باز هم به رده‌ هاى پایین ‌تر سقوط کرده است. سال گذشته ایران در میان
۱۷۲ کشور، رتبه ۱۶۶ را به خود اختصاص داده بود.»

دستگیرى روزنامه نگاران، اعمال سانسور وسیع در نشریات ایران و حضور نیروهاى امنیتى در چاپخانه ها و تحریریه ها براى بازبینى مطالب مطبوعات پیش از انتشار از جمله مشکلاتى است که به گفته گزارشگران بدون مرز، از زمان برگزارى انتخابات ریاست جمهورى دهم تشدید شده است.

انتشار این گزارش با واکنش تند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامى ایران روبرو شده و وی در واکنش به آن گفته است: «هدف از اعلام این رتبه براى ایران، ارائه چهره نامناسب از نظام است.»

در حال حاضر
۳۲ روزنامه نگار و و بلاگر در زندان هاى ایران به سر مى برند و در ماه هاى گذشته بخش زیادى از روزنامه ها و سایت هاى نزدیک به اصلاح طلبان بسته شده اند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد